Kylpyhuonekalusteet

Burgbad

Spalife on ensimmäinen suomalainen yritys, joka tuo Burgbadin kylpyhuonekalusteita asiakkailleen. Arvostetun saksalaisen valmistajan ensiluokkaisesta mallistosta löytyy vaihtoehtoja jokaiselle: koristeellisista ja antiikkimaisista, moderneihin ja selkeälinjaisiin kalusteisiin.

www.burgbad.de

Burgbad Pli tarjoaa lukuisia väri- ja pintavaihtoehtoja sekä mitat 60cm leveästä vierasmallista aina 2000cm leveään tupla-allas malliin.

Tuote esillä liikkeessämme!

Burgbad Chiaro Guest on tyylikäs vaihtoehto pieneen tilaan. Kymmenistä värivaihtoehdoista jokainen löytää mieleisensä, saatavana myös suurempia kokoja suurempiin tiloihin.

Raguvos Baldai

Raguvos Baldai on nykyaikaisten kylpyhuonekalusteiden markkinajohtaja Baltian maissa. Meillä Spalifessa esillä etenkin Raguvoksen uusi Kame- sarja. Sarjan yhdeksästä eri kalusteesta löytyy useita värejä ja kokoja, jotka voi viimeistellä vielä oman näköisillä vetimillä ja peilillä tai peilikaapilla. Tule liikkeeseemme tutustumaan!

Tutustu Kame- sarjan kalusteisiin verkkokaupassamme:

http://kauppa.kotijakylpy.com/

 

 

http://www.kamebathroom.lt/

Nora 50, pieni ja tyylikäs. Noran saa myös 60, 80 & 100cm kokoisena. Kalusta kaikki kylpyhuone- ja WC-tilasi samalla sarjalla!

Adagio 80, retrohenkinen kaluste modernilla viimeistelyllä. Saatavana 60, 80, 100 & 120cm kokoisena. Tule tutustumaan ja ihastu!

Tuote esillä liikkeellämme!