Ulkoporealtaat

Novitek ulkoporealtaat

Kotimainen Novitek ulkoporeallas kestää aikaa ja käyttöä! Altaan valinnassa on tärkeää kiinnittää huomiota tekniseen laatuun, energiatehokkuuteen ja hieronnan tehoon. Myös takuu ja huoltopalvelut on tärkeä huomioida.

Novitekin ulkoporealtaiden ohjausjärjestelmät ja lämmittimet ovat Balboan, maailman suurimman poreallaselektroniikan valmistajan. Kotimainen Novitek myöntääkin elektroniikalle kahden vuoden täyden takuun ja elektroniikan varaosille viiden vuoden takuun. Rungolle tehdas myöntää kymmenen vuoden takuun.

Hyvin varustellun Classic- sarjan vierelle Novitek- lanseerasi täysin uuden Lumispa- malliston joka on varustelultaan alan huippua. Suomen oloihin valmistetuista mallistoista löytyy jokaiselle sopivan kokoinen ja hintainen ulkoporeallas ympärivuotiseen rentoutumiseen.

Näyttelytiloistamme löytyy kattava valikoima kotimaisia Novitek ulkoporealtaita. Juuri valmistuneista tiloistamme löydät myös uniikin saunan sekä modernit kylpytilat joissa esillä ja toki käytössä vastalanseerattu uusi Novitekin ulkoporeallas!

Lue lisää Koti ja Kylpy- sivustoltamme osoitteessa: http://www.kotijakylpy.com/tuotteet/ulkoporealtaat/

Tai tutustu mallistoihin verkkokaupassamme: http://kauppa.kotijakylpy.com/20-ulkoporealtaat

Tässä muutama kuva ulkoporeallasnäyttelystämme:

IMG_5895

IMG_5875